ΙΝΤΕΡ

Πήρε Κανσέλο για τα άκρα η Ίντερ

Πήρε Κανσέλο για τα άκρα η Ίντερ

Ο Ζοάο Κανσέλο αποκτήθηκε από την Ίντερ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και προοπτική αγοράς το καλοκαίρι του 2018.

Η Ίντερ προχώρησε σε ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγάς της, αφού απέκτησε ως δανεικό τον Ζοάο Κανσέλο από τη Βαλένθια. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως δεξιός εξτρέμ και αγωνίζεται στις "νυχτερίδες" από το 2014-2015, ως δανεικός τότε από την Μπενφίκα.

Ο 23χρονος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο και όπως έγινε γνωστό θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ωστόσο οι "νερατζούρι" έχουν δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας.

Ο Κανσέλο έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας και με την ανδρών μετράει πέντε συμμετοχές και τρία γκολ, ωστόσο δεν ανήκε στην αποστολή που κατέκτησε το Euro 2016.

Πρόκειται για όγδοη προσθήκη στο ρόστερ του ιταλικού συλλόγου, μετά από την απόκτηση ως ελεύθερου του τερματοφύλακα Ντανιέλε Παντέλι και την αγορά των αμυντικών Μίλαν Σκρίνιαρ και Ντάλμπερτ Ενρίκε, των μέσων Νικολό Τζανιόλο, Μπόρχα Βαλέρο και Ματίας Βεσίνο και του επιθετικού Γενς Όντγκααρντ.

Το αντίθετο δρομολόγιο είχαν ακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες επίσης με τη μορφή δανεισμού οι Ζοφρέ Κοντογκμπιά και Χέισον Μουρίγιο.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ