ΙΝΤΕΡ

Πέρασε στην αντεπίθεση η Γουάντα Νάρα

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δημοσιεύματα θέλουν τη Ρεάλ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ικάρντι εξαιτίας της Γουάντα Νάρα και εκείνη ξεσπάθωσε.

Δίχως αμφιβολία αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ. Οι διαπραγματεύσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του έχουν παγώσει και οι νερατζούρι του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Europa League με τη Ραπίντ Βιέννης με τον Σπαλέτι να τονίζει ότι η συγκεκριμένη επιλογή έγινε λόγω ενός τραυματισμού του ο οποίος θα τον αφήσει εκτός και από το ματς με την Σαμπντόρια.

Την ίδια ώρα η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, ενώ η Ρεάλ απέσυρε το ενδιαφέρον της. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήρθε έπειτα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη Γουάντα Νάρα.

Η σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού, η οποία παράλληλα είναι και μάνατζερ του, απάντησε με αιχμηρό τρόπο στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα: "Το να υποστηρίζει κάποιος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ικάρντι εξαιτίας μου είναι εντελώς ψευδές. Πιθανότατα ο χρόνος θα με επιβεβαιώσει όπως συνέβη στο παρελθόν όταν έλεγα για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ικάρντι. Υποστήριζαν ότι έλεγα ψέμματα και ένα μήνα αργότερα ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους το επιβεβαίωσε".

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ