ΙΝΤΕΡ

Οι οπαδοί της Ίντερ κατά της διοίκησης

Οι οπαδοί της Ίντερ κατά της διοίκησης

Η Ίντερ έχασε (και) από τη Νάπολι με 1-0 στο "Giuseppe Meazza" και η Ευρώπη απομακρύνεται, με την φετινή σεζόν να είναι και πάλι αποτυχημένη για τους "νερατζούρι". Έτσι, λοιπόν, οι οπαδοί ξέσπασαν κατά της διοίκησης.

Νέα ήττα υπέστη η Ίντερ, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η Ευρώπη απομακρύνεται για τα καλά. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχασε 1-0 από τη Νάπολι στο "Giuseppe Meazza" και ο κόσμος ξέσπασε κατά της διοίκησης, μην αντέχοντας την φετινή αποτυχία. Έτσι, λοιπόν, θέλησε να στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα μέσω πανό που σήκωσε στο γήπεδο!

"Διοίκηση απούσα και στο γήπεδο, μισοί άνθρωποι χωρίς υπερηφάνεια και εγωισμό. Παρά τα όσα συμβαίνουν ακόμα και σήμερα, είμαστε 60.000, οι μοναδικοί που τιμούμε την ιστορία μας", ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα των φίλων των "νερατζούρι", που δεν αντέχουν (και) την φετινή κατρακύλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η Ίντερ, έπειτα από το 7-1 επί της Αταλάντα, έχει 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρώντας μόνο δύο βαθμούς σε αυτά τα έξι ματς (4 ήττες στα τελευταία 5). Έμεινε 3 βαθμούς πίσω απ 'τη Μίλαν, η οποία είναι στην 6η θέση, την τελευταία που οδηγεί στην Ευρώπη (λόγω τελικού Κυπέλλου Γιουβέντους - Λάτσιο).

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ