ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Σπαλέτι αποβλήθηκε από το διαιτητή και το... ευχαριστήθηκε!

O Σπαλέτι αποβλήθηκε από το διαιτητή και το... ευχαριστήθηκε!

Μετά την Τότεναμ, η Ίντερ έριξε στο καναβάτσο και την Σαμπντόρια με γκολ στις καθυστερήσεις και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξέσπασε με μοναδικό τρόπο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή (VIDEO).

Ο διαιτητής του έδειξε το δρόμο για την κερκίδα όμως καρφί δεν του καιγόταν του Λουτσιάνο Σπαλέτι για την απόφαση του ρέφερι καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε ζήσει την απόλυτη έκσταση.

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς σκόραρε στο 94' στο "Λουίτζι Φεράρις" και χάρισε στην Ίντερ μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Σαμπντόρια για την 5η αγωνιστική της Serie A, λίγες μόλις ημέρες μετά την επική ανατροπή κόντρα στην Τότεναμ (τότε είχε πετύχει το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις ο Βεσίνο) και ο προπονητής των "νερατζούρι" το γιόρτασε με μία μεγάλη κραυγή στη γραμμή του πλαγίου άουτ κοιτώντας προς την κάμερα!

"Γύρισα προς την τηλεοπτική κάμερα για να φωνάξω δυνατά γκολ αλλά ο τέταρτος διαιτητής ήταν στη μέση και νόμιζε πως απευθυνόμουν σε αυτόν", δήλωσε αρχικά ο Σπαλέτι αναζητώντας τα αίτια της αποβολής του, για να συμπληρώσει κατόπιν:

"Ήταν μία απελευθέρωση. Ο τρόπος με τον οποίο πήραμε τη νίκη δίνει συνέχεια στο χαρακτήρα που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ήμασταν πάντα μέσα στον αγώνα και παλέψαμε για κάθε μπάλα, παίρνοντας και τα ρίσκα που η Ίντερ πρέπει να παίρνει. Πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΛΕΤΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ