ΙΝΤΕΡ

Ο Σπαλέτι απάντησε σε Ντι Φραντσέσκο και Τότι

Ο Σπαλέτι απάντησε σε Ντι Φραντσέσκο και Τότι
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι άφησε "αιχμές" εναντίον της δουλειάς του διαδόχου του στη Ρόμα, Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι για τη σχέση τους.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν άφησε να πέσουν κάτω τα υποτιμητικά σχόλια του Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο και απάντησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από την αναμέτρηση της Ίντερ με την Τζένοα.

Ο τεχνικός της Ρόμα είχε αναφερθεί σε ομάδες που βρίσκονται πάνω από τους "τζιαλορόσι" στη βαθμολογία, παρότι δεν μπορούν ούτε να σουτάρουν προς την εστία.

Ο προκάτοχός του στον πάγκο των Ρωμαίων δεν άφησε αναπάντητη τη σπόντα και δήλωσε: "Υπάρχουν κι άλλες ομάδες μπροστά από τη Ρόμα. Εάν αναφερόταν σε εμάς, και δεν θα ήταν η πρώτη φορά, δηλώνω ότι συμφωνώ μαζί του. Η Ρόμα θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία, αφού τα προηγούμενα χρόνια διεκδικούσε το σκουντέτο μαζί με Γιουβέντους και Νάπολι. Υποθέτω σε αυτό αναφερόταν".

Ο 58χρονος προπονητής των "νερατζούρι" συνέχισε να εκτοξεύει βέλη, αυτήν τη φορά προς το μέρος του Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος μετά από συνέντευξη που έδωσε στο "Sky Sports Italia", υποστήριξε ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που ο Σπαλέτι χειρίστηκε την τελευταία σεζόν του και ότι "ποτέ" δεν θα υπάρξει ξεκαθάρισμα μεταξύ τους.

"Ο Τότι εκφράστηκε κατηγορηματικά. Ήμουν πάντοτε ανοιχτός μαζί του και πάντα θα είμαι. Εάν αισθάνεται καθ' αυτόν τον τρόπο, τότε λυπάμαι, όμως αυτό σηματοδοτεί κάτι. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω".

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ