ΙΝΤΕΡ

Ο Σκρίνιαρ χάρισε φανέλα σε οπαδό για ένα σούπερ ευρηματικό πανό

Ο Σκρίνιαρ χάρισε φανέλα σε οπαδό για ένα σούπερ ευρηματικό πανό

Ένας φίλος της Ίντερ βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να "αναγκάσει" τον Μίλαν Σκρίνιαρ να του κάνει δώρο τη φανέλα του και το φινάλε του αγώνα της Ίντερ με την Αταλάντα τον βρήκε δικαιωμένο (VIDEO).

Είθισται τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν κυρίως πάνω στους παίκτες που βάζουν τα γκολ και φτιάχνουν τις φάσεις, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις αμυντικών που απολαμβάνουν μεγάλης εκτίμησης από το κοινό και στην περίπτωση της Ίντερ αυτό μπορεί να ειπωθεί για τον Μάρτιν Σκρίνιαρ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήταν εξαιρετικός τη σεζόν 2016-17 με την Σαμπντόρια και αυτό του έδωσε το εισιτήριο για να βρει θέση στο ρόστερ των Μιλανέζων, με την παρουσία του μέχρι τώρα να είναι αρκετά καλή και να θεωρείται μία πολύ καλή λύση για την ομάδα του Σπαλέτι για τα μετώπισθεν.

Έχει μάλιστα "χτίσει" μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό των "νερατζούρι" και αυτό φάνηκε το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Αταλάντα (0-0), με έναν οπαδό της Ίντερ να σηκώνει πανό στις εξέδρες που έγραφε:

"Σκρίνιαρ, με εσένα αισθάνομαι πιο ασφαλής απ'ότι με το συναγερμό στο σπίτι μου. Πρωταθλητή, χάρισέ μου τη φανέλα", ήταν το περιεχόμενο του πανό, με τον Σκρίνιαρ να "εντοπίζει" τον φαν του και λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα να του παραδίδει τη νερατζούρα φανέλα με το Νο 37 στην πλάτη.

"Άρχισε ως όνειρο, να έχω τη φανέλα ενός πρωταθλητή. Με λίγη άγνοια και με την ελπίδα μέχρι τέλους... τα κατάφερα στο τέλος. Σε ευχαριστώ ξανά Μίλαν", ήταν το μήνυμα του Μίκαελ Μπραγκάλιο στο Instagram.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ