ΙΝΤΕΡ

Ο Ματεράτσι πήρε θέση για τον Κόντε

Ο Ματεράτσι πήρε θέση για τον Κόντε

Ο Μάρκο Ματεράτσι κλήθηκε να σχολιάσει την άφιξη του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ και τοποθετήθηκε για την κόντρα του με τους οπαδούς της ομάδας.

Οι πρώτες ώρες του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ίντερ σίγουρα δεν θα χαρακτηρίζονταν ως και οι καλύτερες για έναν προπονητή. Πώς θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει διαφορετικά το γεγονός όταν ο σύνδεσμος οπαδών των νερατζούρι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον Ιταλό κόουτς και την πρόσληψή του.

Πολλοί παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα της Ίντερ έχουν κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκο Ματεράτσι. Ο παλαίμαχος Ιταλός κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε από την Ίντερ, αλλά και για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για τον Ιταλό κόουτς.

"Ελπίζω να καταφέρει να φέρει τα αποτελέσματα που όλοι οι φίλοι της Ίντερ ονειρεύονται και ελπίζουν. Εύχομαι ο Κόντε να κερδίσει τις καρδιές των φίλων της Ίντερ. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί κανείς δεν μπορεί να διαγράψει το παρελθόν ή να το ξεχάσει. Είναι, όμως, πεινασμένος. Οι φίλοι της Ίντερ εάν βλέπουν κάποιον να παλεύει για το καλό της ομάδας και να φέρει τίτλους, να είναι αφοσιωμένος στην ομάδα, τότε είναι οι πρώτοι που δείχνουν την αγάπη τους. Οπότε όλα είναι στο χέρι του" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Ματεράτσι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ