ΙΝΤΕΡ

Ο Ικάρντι σνόμπαρε τους συμπαίκτες του, αποδοκιμασίες από οπαδούς

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι παρακολούθησε για δεύτερο διαδοχικό ματς από την εξέδρα αγώνα της Ίντερ με μερίδα οπαδών να τον αποδοκιμάζει ελέω της ανοιχτής διαμάχης του με τη διοίκηση.

Τέσσερις ημέρες μετά το 2-1 επί της Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα η Ίντερ πανηγύρισε και το 4-0 επί της Ραπίντ Βιέννης με το οποίο σφράγισε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Τι άλλο κοινό είχαν αυτά τα δύο ματς πέρα από το γεγονός πως οι "νερατζούρι" πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και ικανοποίησαν τον κόσμο τους;

Μα φυσικά την απουσία του Μάουρο Ικάρντι από την αποστολή, με τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται σε διαμάχη με τη διοίκηση των Μιλανέζων και να παρακολουθεί αμφότερα τα ματς από την εξέδρα συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και μάνατζέρ του Γουάντα Νάρα.

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara and his father Juan, during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara and his father Juan, during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η αδυναμία των δύο πλευρών να έρθουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο και η επιλογή της διοίκηση της Ίντερ να πάρει από τον Ικάρντι το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να το δώσει στον Χαντάνοβιτς είχε ως αποτέλεσμα ο Αργεντινός να είναι εκτός μάχης στα τρία τελευταία παιχνίδια, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως αισθάνεται ενοχλήσεις λόγω προβλήματος τραυματισμού αλλά τις τελευταίες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να μην δείχνουν κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται πως στο ματς απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης υπήρχαν "σφυρίγματα" από την εξέδρα με αποδέκτη τον Ικάρντι, με τον Αργεντινό φορ να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία και να στέλνει το δικό του μήνυμα, φορώντας καπέλο με σήμα έναν αετό και τη λέξη "FREEDOM" ("Ελευθερία").

Ο Ικάρντι σνόμπαρε τους συμπαίκτες του, αποδοκιμασίες από οπαδούς

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 26χρονος στράικερ δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια της Ίντερ στο φινάλε του αγώνα για να γιορτάσει μαζί με τους συμπαίκτες του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, με την κίνηση αυτή να δίνει τροφή για σχόλια αναφορικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν να τα βρει με την Ίντερ για νέο συμβόλαιο.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ