ΙΝΤΕΡ

Μαρότα: "Ο Περίσιτς έχει ζητήσει να φύγει, αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις"

Inter Milan's Ivan Perisic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Perisic AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα, παραδέχτηκε ότι ο Ιβάν Πέρισιτς έχει ζητήσει να φύγει, αλλά καμία ομάδα δεν έχει καταθέσει πρόταση για αυτόν.

Νέα δεδομένα υπάρχουν στην υπόθεση αποχώρησης του Ιβάν Πέρισιτς από την Ίντερ αφού πλέον ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Κροάτης έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Ο Τζιουζέπε Μαρότα τόνισε, ωστόσο, πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον παίκτη παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν να συμβαίνει το αντίθετο.

"Ο Πέρισιτς όντως έχει ζητήσει να φύγει, αλλά δεν υπάρχει κάποια πρόταση για αυτόν. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Πολλοί παίκτες ζητούν μεταγραφή. Ο Πέρισιτς εξέφρασε την επιθυμία του, θα προσπαθήσουμε να την ικανοποιήσουμε σεβόμενοι την προσφορά του στο σύλλογο" ήταν η δήλωση που έκανε στο "Sky Sports Italia".

Η Ίντερ αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο στην περίπτωση που η πρόταση για αγορά του παίκτη ξεκινά από έναν ποσό της τάξεως των 35-40.000.000 ευρώ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ