ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο οι δημοσιογράφοι"

Μαντσίνι: "Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο οι δημοσιογράφοι"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εξέφρασε την άποψη πως η Ίντερ έκανε ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι απέναντι στη Φιορεντίνα και επιτέθηκε στα ιταλικά ΜΜΕ για την κριτική που άσκησαν μετά τη βαριά ήττα από τους "βιόλα".

Η Ίντερ ξεκίνησε με το εντυπωσιακό "5 στα 5" στο πρωτάθλημα όμως την περασμένη Κυριακή προσγειώθηκε ανώμαλα καθώς ηττήθηκε με 4-1 από τη Φιορεντίνα μέσα στο "Meazza" και είδε την ομάδα της Τοσκάνης να είναι πλέον αυτή πρώτη στη βαθμολογία, έστω και λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν πτόησε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος ενόψει του αγώνα με τη Σαμπντόρια στο "Λουίτζι Φεράρις" (7η αγωνιστική) εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΜΜΕ για την κριτική που άσκησαν στην ομάδα του όλη αυτή την εβδομαδα.

"Η ήττα από τη Φιορεντίνα ήταν παράλογη για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να κυλήσουν έτσι. Αν και ήμασταν πίσω στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της ομάδας.

Το αποτέλεσμα επηρεάζει πάντα τις κρίσεις που γίνονται. Οι 15 βαθμοί σε 6 παιχνίδια δεν είναι καθόλου άσχημη συγκομιδή. Εκτός από το αποτέλεσμα, από το ματς με τη Φιορεντίνα δεν θα άλλαζα τίποτα", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου o "Μάντσιο", για να πετάξει στη συνέχεια τα "καρφιά" του για τους δημοσιογράφους.

"Οι δημοσιογράφοι γράφουν αλλά δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλούν. Οι παίκτες είναι πάντα 11 στο γήπεδο, τα ματς δεν χάνονται λόγω των συστημάτων. Χάνονται επειδή οι αντίπαλοι παίζουν καλύτερα ή επειδή κάνουμε λαθη.

Μαντσίνι: "Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο οι δημοσιογράφοι"

Στην Ιταλία μιλούν πάντα για τα ίδια πράγματα. Βλέπετε ξανά τα παιχνίδια; Εγώ προσωπικα δεν ανησυχώ για αυτά που γράφουν. Δεν ανησυχώ επειδή κάποιος γράφει για μένα ότι άλλαξα το σύστημα ή προτίμησα έναν παίκτη αντί για κάποιον άλλο.

Εσείς θέλετε να γράφετε και να κάνετε τη δουλειά σας, όμως δεν αλλάζω τις επιλογές μου. Συγκεκριμένοι τηλεσχολιαστές πρέπει να προετοιμάζονται περισσότερο, να ξαναβλέπουν τα παιχνίδια και να αιτιολογούν αυτά που λένε".

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο Γκάρι Μεδέλ είναι μεταξύ των 59 υποψηφίων της λίστας για τη Χρυσή Μπάλα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βρίσκεσαι σε αυτή τη λίστα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Εάν ήταν πιο ψηλός θα ήταν μεταξύ των καλύτερων παικτών στον κόσμο".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ