ΙΝΤΕΡ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκερ ανακοίνωσε τον Γιανγκ στην Ίντερ

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, hugs Ashley Young after the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, hugs Ashley Young after the English Premier League soccer match at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 28, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Άσλεϊ Γιανγκ βρίσκεται στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκερ, ανακοίνωσε τη μετακίνησή του στους νερατζούρι.

Παίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Άσλεϊ Γιανγκ. Ο 35χρονος Άγγλος αριστερός μπακ-χαφ βρίσκεται στο Μιλάνο για λογαριασμό των νερατζούρι, αλλά τη μετακίνησή του ανακοίνωσε ήδη ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου γιατί ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας πηγαίνει στην Ιταλία. "Είναι 35 ετών, εάν του δίνει μια ομάδα διετές συμβόλαιο, είναι στο χέρι του να το πάρει. Δεν είμαστε έτοιμοι για να του το προσφέρουμε. Είναι στρατιώτης της ομάδας. Ήταν αρχηγός και κακτέτησε τρόπαια", υποστήριξε ο Νορβηγός.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 4.500.000 ευρώ. Παράλληλα, η Γιουνάιτεντ θα "καρπωθεί" 1.500.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Είναι ο τρίτος παίκτης που αποκτά η Ιντερ από τη Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα μετά τους Ρομελού Λουκακού και Αλέξις Σάντσες (δανεικός).

Photo credits: AP Images

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ