ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουκάκου: "Στη Γιουνάιτεντ για όλα φταίγαμε εγώ, ο Σάντσες και ο Πογκμπά"

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ρομέλου Λουκάκου φιλοξενήθηκε σε Podcast και μεταξύ άλλων μίλησε για διακρίσεις και κακή συμπεριφορά από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο του.

Στο Podcast του NBAer, Τζος Χαρτ φιλοξενήθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου και προέβη σε δηλώσεις που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν.

Ο Βέλγος επιθετικός, που υπέγραψε συμβόλαιο με την Ίντερ, εξαπέλυσε επίθεση προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακή μεταχείριση και άκομψη συμπεριφορά απέναντί του.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος στράικερ είπε: "Κατηγορούσαν συνεχώς, εμένα τον Αλέξις Σάντσες και τον Πολ Πογκμπά για τα πάντα. Ποτέ δεν μας προστάτευσαν από φήμες και σενάρια. Ό, τι και αν έβγαινε στον Τύπο, οποιαδήποτε διαρροή, πίστευαν πως ήμουν εγώ.

Κανείς ποτέ δεν βγήκε να διαψεύσει τις φήμες γύρω από το όνομα μου. Περίμενα κάποιος από την ομάδα να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα, όμως κανείς δεν ήταν εκεί για εμένα. Είπα στην διοίκηση πως δεν είμαστε χαζοί. Όλοι γνωρίζαμε από που προέκυπταν οι διαρροές. Απλά ήμασταν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και εγώ δεν ήθελα να είμαι κάπου που δεν με σέβονται και δεν με θέλουν".

Στην συνέχεια μίλησε για την τεράστια διαφορά όσον αφορά στο παιχνίδι του στην εθνική Βελγίου και στην Γιουνάιτεντ "Αναρωτιόμουν πως γίνεται να παίζω τόσο καλά στην εθνική και όλα να πηγαίνουν τέλεια και όταν γυρίζω πίσω στο Μάντσεστερ όλα να χαλάνε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ