ΙΝΤΕΡ

Λουκακού: "Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι πρωταθλητής"

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Λίγες ημέρες πριν το Ίντερ - Μίλαν που έχει χωρίσει το Μιλάνο στα δύο, ο Ρομελού Λουκακού δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να εκφράσει το θαυμασμό του για τον σταρ των ροσονέρι, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η Ίντερ βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του έχουν αντιληφθεί πλήρως πως αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της Γιουβέντους και του σκουντέτο δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πάρουν το τρίποντο απέναντι στη συμπολίτισσα Μίλαν την Κυριακή (9/2).

Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον Ρομελού Λουκακού να δείξει την κλάση του και εκτός γηπέδου, με το βαρύ πυροβολικό της Ίντερ και τρίτο σκόρερ της φετινής Serie A με 16 γκολ σε 22 ματς να βγάζει το καπέλο στο αντίπαλο δέος: τον φορ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Οι δύο παίκτες είχαν παίξει μαζί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν ο Σουηδός μετακομίσει στο MLS για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι, με τον Βέλγο να ομολογεί πως κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους στο Ολντ Τράφορντ, ο "Ίμπρα" ήταν ο άνθρωπος που συμβουλευόταν.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Ο Ίμπρα είναι πρωταθλητής, τον σέβομαι. Στο Μάντσεστερ μπορούσα να προπονούμαι κάθε ημέρα μαζί του και αυτό ήταν το ομορφότερο πράγμα για μένα.

Θα είναι ωραίο να παίξω εναντίον του. Είναι σπουδαίος πρωταθλητής και επαγγελματίας. Για μένα είναι φυσιολογικό να μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στα 38 του χρόνια.

Δουλεύει πολύ. Πάντα μου έδινε συμβουλές όταν παίζαμε μαζί στην Μάντσεστερ. Είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ρονάλντο", τόνισε ο Λουκακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εκπομπή "Tiki Taka", λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ουντινέζε - Ίντερ 0-2: Σόου Λουκάκου και συνεχίζουν το κυνήγι οι "νερατζούρι"
Serie A: Πολυβόλο η Λάτσιο, γκέλα για Μίλαν και Αταλάντα
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ