ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασμα Μαντσίνι για τις αποβολές της Ίντερ

Ξέσπασμα Μαντσίνι για τις αποβολές της Ίντερ

Η Ίντερ απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Μπολόνια όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τόσο για την αποβολή του Φελίπε Μέλο όσο και του ίδιου. Διαβάστε αναλυτικά.

Το αρνητικό σερί με τους τέσσερις αγώνες μακριά από τη νίκη (3 ισοπαλίες-1 ήττα) έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα", με την Ίντερ να επικρατεί 1-0 της Μπολόνια και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ματς περισσότερο.

Η νίκη αυτή με το γκολ του Ικάρντι ήρθε διά πυρός και σιδήρου καθώς η Ίντερ αγωνιζόταν από το 60' με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Φελίπε Μέλο (στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κράτησε το 1-0 με απίστευτη επέμβαση σε προσπάθεια του Ντέστρο), και το γεγονός αυτό σχολιάστηκε καυστικά από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο φινάλε.

"Δεν μπορούν να βγάζουν έτσι κόσμο από τα ματς. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που έχει επαφές, δεν μπορούμε να δίνουμε συνέχεια φάουλ όπως το μπάσκετ. Είμαστε άτυχοι με τον συγκεκριμένο διαιτητή (σ.σ. Μπάντι), στο ματς με τη Φιορεντίνα σφύριξε πέναλτι εις βάρος μας μετά από 2 λεπτά.

Ξέσπασμα Μαντσίνι για τις αποβολές της Ίντερ

Η αποβολή του Μέλο δεν ήταν σωστή. Θέλουμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο και σφυρίζουμε 50 φάουλ σε ένα παιχνίδι; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να αφήνουν τις φάσεις να εξελιχτούν μετά από κάποια φάουλ.

Πιστεύω πως δίνονται πάρα πολλές κόκκινες κάρτες, από τις τρεις αποβολές εις βάρος μας φέτος οι δύο είναι ανύπαρκτες", δήλωσε ο τεχνικός των "νερατζούρι", ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είχε ένταση στο πρώτο ημίχρονο αλλα βελτιώθηκε στο δεύτερο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γκολ του Ικάρντι και την ασίστ του Λιάιτς στον Αργεντινό επιθετικό.

Μπολόνια - Ίντερ 0-1

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ