ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασμα Κόντε: "Οι παίκτες της Ίντερ δεν έχουν κατακτήσει τίποτα"

Inter Milan's head coach Antonio Conte gives instructions during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's head coach Antonio Conte gives instructions during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε μετά την ήττα (3-2) της Ίντερ από τη Ντόρτμουντ. Ο τεχνικός των "νερατζούρι" δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν στην Ιταλία.

Η Ίντερ τέθηκε αντιμέτωπη στο Βεστφάλεν Στάντιον με τη Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League. Η ομάδα της Ιταλίας προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και το τέλος του αγώνα τη βρήκε να έχει ηττηθεί με 3-2 από τους Γερμανούς.

Αργότερα, ο Αντόνιο Κόντε πέρασε στην αντεπίθεση. Ο προπονητής της Ίντερ χωρίς καμία διάθεση να μασήσει τα λόγια του, ανέφερε: " Έχουμε μικρό ρόστερ για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Champions League και πρωτάθλημα ταυτόχρονα. Περιορισμένο ρόστερ και αριθμητικά, αλλά και ποιοτικά. Μερικοί παίκτες πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο όλη την ώρα και αυτό κάποια στιγμή το πληρώνεις.

Είμαι εκνευρισμένος, γιατί αυτό ακυρώνει τη δουλειά που κάνουμε. Δεν ζητάω τίποτα από τη διοίκηση. Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουμε και αυτούς θα δώσουμε τη μάχη. Το κλαμπ θα κάνει τις εκτιμήσεις του, εγώ απλά λέω πόσο λάθος σχεδιασμό κάναμε γι' αυτή τη σεζόν. Είμαι σε κατάσταση ανάγκης, έχουμε παίκτες τραυματίες. Άλλες ομάδες έχουν κι αυτές τραυματίες, αλλά ούτε που το καταλαβαίνεις γιατί έχουν βάθος στο ρόστερ.

Μιλάμε για ένα γκρουπ παικτών, το οποίο αν εξαιρέσουμε τον Γκοντίν, δεν έχει κατακτήσει τίποτα. Είναι δύσκολο, έτσι, να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση. Για ποιον να πω; Για τον Μπαρέλα που πήραμε από την Κάλιαρι; Τον Σένσι που πήραμε από τη Σασουόλο; Πάντα θα ευχαριστώ τους παίκτες που δίνουν και την καρδιά τους και καταλαβαίνω ότι μερικές φορές ζητάω πράγματα που είναι δύσκολο γι' αυτούς να κάνουν".

Στον όμιλο του Champions League, η Ίντερ είναι τρίτη με 4 βαθμούς. Πρώτη είναι η Μπαρτσελόνα με 8 και δεύτερη Ντόρτμουντ με 7. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Σλάβια Πράγας με 2 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Ματσάρα στο Λονδίνο, σούπερ ανατροπή για Ντόρτμουντ
Champions League: VIDEOS με τα 29 γκολ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ