ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασε κατά της Γουάντα Νάρα ο Κασάνο!

Ξέσπασε κατά της Γουάντα Νάρα ο Κασάνο!

Ο Αντόνιο Κασάνο βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με την Γουάντα Νάρα και δεν δίστασε να της ασκήσει σκληρή κριτική για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Μάουρο Ικάρντι (VIDEO).

Δεν είναι από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη γλώσσα της διπλωματίας αλλά από εκείνους που λένε τη γνώμη τους αδιαφορώντας για το (ενδεχόμενο) κόστος, και αυτό ακριβώς έκανε και το βράδυ της Κυριακής ο Αντόνιο Κασάνο, όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή (μαζί του και ο Τσίρο Φεράρα).

Ο "Φανταντόνιο" κλήθηκε να καταθέσει τη γνώμη του για μία από τις πρώην ομάδες του, την Ίντερ, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον "επαναστάτη" Μάουρο Ικάρντι, κατηγορώντας την Γουάντα Νάρα για το αδιέξοδο στο οποίο έχει φτάσει η σχέση του με τους "νερατζούρι".

"Ο Γουάντα δημιούργησε γύρω από τον Ικάρντι καμμένη γη με τις δηλώσεις της. Εκείνη που έβαλε σε δύσκολη θέση τον Ικάρντι είναι εκείνη", δήλωσε αρχικά στην εκπομπή "Tiki Taka" ο Κασάνο, έχοντας μάλιστα απέναντί του την Αργεντίνα μοντέλο (ανήκει στο πάνελ της εκπομπής), και συνέχισε στο ίδιο επιθετικό ύφος:

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Μιλάει πάρα πολύ στα social media για τον Σπαλέτι, για τον Λαουτάρο... Η Γουάντα δημιούργησε όλη αυτή την καταστροφή, αυτή είναι η γνώμη μου. Του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θα υπάρχει κάποιος λόγος.

Ο Σπαλέτι, ο Μαρότα, ο Αουζίλιο, ο Ζανγκ, όλοι αυτοί δεν είναι τρελοί... Τέτοιες σκηνές τις έκανα στα 20 μου χρόνια, εάν ο Ικάρντι θέλει να παίξει, ας παίξει.

Τώρα είναι μία κατάσταση που δεν υπάρχει επιστροφή. Τον ερχόμενο Ιούνιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να φύγει.

Εγώ στα 20 μου χρόνια ήμουν υπαρχηγός στην Ρόμα, ο Σπαλέτι μου είπε πως δεν θα ήμουν πια επειδή δεν ήμουν πρότυπο: είχε δίκιο.

Έπειτα μου εξήγησε τα πράγματα που ήθελε, έκανε καλά. Εάν έκανε το ίδιο και με τον Ικάρντι, υπάρχει λόγος. Εάν δεν επιστρέψει για να παίξει, τον Ιούνιο πρέπει να φύγει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ντύθηκε Ικάρντι και έκανε ντουέτο με Γουάντα Νάρα!
Σκληρή επίθεση σε Γουάντα Νάρα από France Football!
Ίντερ: Μήνυμα αγάπης αλλά και σπόντες από Ικάρντι
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ