ΙΝΤΕΡ

"Κολλημένος" με την Ίντερ ο Μόντριτς

CORRECTS NAME AND ACTION - Real Madrid's Luka Modric kicks the ball for a pass in the first half of the final match against Kashima Antlers at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
CORRECTS NAME AND ACTION - Real Madrid's Luka Modric kicks the ball for a pass in the first half of the final match against Kashima Antlers at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Shizuo Kambayashi) AP

Ο Λούκα Μόντριτς δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της μετακόμισης στο Μιλάνο για χάρη της Ίντερ, ακόμα και κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι μέρες της αφθονίας του Λούκα Μόντριτς στη Μαδρίτη τελειώνουν, με τον MVP του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου στα ρωσικά γήπεδα να σκέφτεται (ακόμα) την πιθανότητα να ετοιμάσει βαλίτσες για την “πρωτεύουσα της μόδας” με δέλεαρ την Ίντερ.

Παρά τις φήμες αποχώρησης, ο 33χρονος playmaker δεν εγκατέλειψε το ποδοσφαιρικό καράβι της Ρεάλ, παραμένοντας μέλος του "βασιλικού" πληρώματος, ύστερα από το ασφυκτικό πρέσινγκ του διοικητικού ηγέτη των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να φέρνουν τον Κροάτη χαφ στο μεταγραφικό... αφρό των "νερατζούρι".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Sport Mediaset", ο "μαέστρος" του παιχνιδιού των "μερένγκες" προτίθεται να αναλάβει την... ενορχήστρωση των επιθέσεων του μιλανέζικου συνόλου, παίρνοντας την μπαγκέτα από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο αστέρας των "μπλάνκος" εκμυστηρεύτηκε στην οικογένειά του, ανήμερα των γενεθλίων του, ότι επιθυμεί να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις, ώστε να ζήσει την εμπειρία της Serie A, ύστερα από μια εξαετία και πλέον στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Θα βαδίσει ο διεθνής με την "Χρβάτσκα" μπαλαδόρος στον δρόμο που χάραξαν οι Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο ; Η απάντηση προσεχώς...

Photo Credits: AP Photo/Shizuo Kambayashi

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ