ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ζήτησε 90 εκ.ευρώ μαζί με Βιδάλ-Γκριεζμάν για τον Λαουτάρο

Ίντερ: Ζήτησε 90 εκ.ευρώ μαζί με Βιδάλ-Γκριεζμάν για τον Λαουτάρο
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην αποκάλυψη πως η Ίντερ ζήτησε από την Μπαρτσελόνα 90 εκατ.ευρώ, τον Βιδάλ και τον Γκριεζμάν δανεικό, για να παραχωρήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, προχώρησε η μαδριλένικη "As".

Η Μπαρτσελόνα έχει ως προτεραιότητα για τη γραμμή κρούσης της την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως όπως όλα δείχνουν αν θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό φορ θα χρειαστεί να ματώσει οικονομικά.

Ναι μεν υπάρχει ρήτρα 111.000.000 ευρώ με την οποία μπορεί να τον αποκτήσει, ωστόσο αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί συγκεκριμένη χρονική στιγμή και θα χρειαστεί να δοθεί όλο το ποσό με τη μία, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το προσφέρει η ομάδα της Καταλωνίας.

Από την πλευρά της η Ίντερ αισθάνεται το πρέσινγκ της "Μπάρσα" ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποχωριστεί τον Αργεντινό φορ χωρίς πρώτα να ικανοποιηθεί, τόσο οικονομικά όσο από πλευράς έμψυχων ανταλλαγμάτων.

"Δεν θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Λαουτάρο για να συζητήσει για ποσό κάτω από τα 90 εκατ.ευρώ", έγραψε η ιταλική Gazzetta dello Sport, με την ισπανική As να έρχεται με δικό της δημοσίευμα και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με δική της πληροφόρηση, οι νερατζούρι δεν αρκούνται μόνο σε ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ.ευρώ αλλά θέλουν παράλληλα να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Αρτούρο Βιδάλ αλλά και τον Αντουάν Γκριεζμάν με τη μορφή δανεισμού.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως με αυτά τα δεδομένα η Μπαρτσελόνα θα κάνει αναγκαστικά πίσω και θα κινηθεί για την εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Τίμο Βέρνερ, με τον φορ της Λειψίας να κοστολογείται τη δεδομένη χρονική στιγμή με ένα ποσό της τάξης των 60 εκατ.ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ