ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Θα ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του ο Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi gestures during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi gestures during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Μάουρο Ικάρντι αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του από τους συμπαίκτες του στην Ίντερ, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα "La Gazzetta dello Sport".

Το σίριαλ μεταξύ του Ικάρντι και της Ίντερ φαίνεται να λαμβάνει και επίσημα τέλος. Όλα δείχνουν, ότι ο Αργεντίνος δεν θα συνεχίσει από το καλοκαίρι στους Νερατζούρι, όμως για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι κάτοικος Μιλάνου. Επομένως, πρέπει να φτιάξει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.

Ο Ικάρντι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της Ίντερ για το παιχνίδι απέναντι στη Λάτσιο την Κυριακή (31/3), όμως, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "La Gazzetta dello Sport", ο 26χρονος επιθετικός έχει να κάνει μία τελευταία πράξη για να εξιλεωθεί.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της ημέρας (28/3) θα μαζέψει τους συμπαίκτες του και υπό το βλέμμα του προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα τους ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά και για την απουσία του από την ομάδα τον τελευταίο καιρό. Κάπως έτσι θα επισημοποιηθεί η επανένταξη του στην Ίντερ για το υπόλοιπο, τουλάχιστον, της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ρεάλ Μαδρίτης: Κυνηγάει 17χρονο ταλέντο από τη Βραζιλία
Μπαρτσελόνα: "Γήπεδα ονείρων" για τα προσφυγόπουλα της Λέσβου
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ