ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Τελειώνει τη μεταγραφή του Βιδάλ

Barcelona's Arturo Vidal runs during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Thursday Aug. 13, 2020. Barcelona will play Bayern Munich in a Champions League quarterfinals soccer match on Friday. (Rafael Marchante/Pool via AP)
Barcelona's Arturo Vidal runs during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Thursday Aug. 13, 2020. Barcelona will play Bayern Munich in a Champions League quarterfinals soccer match on Friday. (Rafael Marchante/Pool via AP) AP

Ολοκληρώνεται η αποδέσμευση του Αρτούρο Βιδάλ από την Μπαρτσελόνα και ο παίκτης υπογράφει στην Ίντερ, σύμφωνα με την καταλανική "Sport".

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποτελεί έναν από τους παίκτες που ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, έχει βάλει στο στόχο για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή των Νερατζούρι. Ο Χιλιανός μέσος, που ανήκει στην Μπαρτσελόνα, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς μέσα στην εβδομάδα όπως σημειώνει η καταλανική εφημερίδα "Sport"

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ατζέτης του παίκτη ολοκληρώνει τις λεπτομέρειες της αποδέσμεσης του πελάτη του από την Μπαρτσελόνα και πως ο Βιδάλ θα ταξιδέψει στην Ιταλία τη Δευτέρα (7/9) ή την Τρίτη (8/9) για να περάσει από τεστ κορονοϊού και ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, ο παίκτης θα ενταχθεί στις προπονήσεις της Ίντερ.

Η Μπαρτσελόνα θα αφήσει το Βιδάλ ελεύθερο, ωστόσο θα λάβει κάποια χρήματα μέσω ρητρών για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο επιθυμούσε διακαώς να ξεφορτωθεί.

Ο Βιδάλ θα συναντήσει ξανά στην Ίντερ τον Αντόνιο Κόντε με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Γιουβέντους. Μάλιστα, η παρουσία του Ιταλού προπονητή αποτέλεσε δέλεαρ για το Βιδάλ, καθώς είχαν εξαιρετική συνεργασία.

Rafael Marchante/Pool via AP

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ