ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Συμφωνία με Γιουνάιτεντ για δανεισμό του Αλέξις Σάντσες

Manchester United's Alexis Sanchez gestures to his teammates during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Alexis Sanchez gestures to his teammates during their English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Ίντερ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του Αλέξις Σάντσες, με τον Χιλιανό επιθετικό να ταξιδεύει την Τρίτη (20/08) στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

Παίκτης της Ίντερ θα πρέπει να θεωρείται ο Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sun", το οποίο αναπαράγουν και ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Χιλιανού επιθετικού.

Μάλιστα, στο deal έχει συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς ύψους 15.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2020, ενώ οι "νερατζούρι" θα καλύψουν και το 50% του συμβολαίου του, ήτοι 7.000.000 ευρώ. Ο Σάντσες αναμένεται την Τρίτη (20/08) στο Μιλάνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος σταρ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 από τη Γιουνάιτεντ και σε 45 συμμετοχές έχει σημειώσει μόλις πέντε γκολ και έχει μοιράσει εννιά ασίστ. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θέλουν να τον "ξεφορτωθούν", αφού κοστίζει πολλά σε συνάρτηση μ' αυτά που προσφέρει στην ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ