ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Συμφώνησε με Σάντσες, φουλάρει για deal με Γιουνάιτεντ

Manchester United's Alexis Sanchez walks from the pitch as he applauds the fans after the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. Man Utd won the game 3-2, with Sanchez scoring a late winner.(AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Alexis Sanchez walks from the pitch as he applauds the fans after the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Oct. 6, 2018. Man Utd won the game 3-2, with Sanchez scoring a late winner.(AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Αλέξις Σάντσες είναι πλέον ο νέος μεγάλος στόχος της Ίντερ, με τους Μιλανέζους να τα βρίσκουν με τον Χιλιανό φορ και να χρειάζεται πλέον να αποσπάσουν το "ναι" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ένας παίκτης για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα η Ίντερ τόσο την εποχή που ήταν μέσα στα πόδια της (Ουντινέζε) όσο και όταν βρέθηκε αρκετά μακριά της ( Μπαρτσελόνα), ενώ ήταν και ένας από τους παίκτες που γλυκοκοίταζε ο Αντόνιο Κόντε όταν ήταν προπονητής της Γιουβέντους.

Τις προηγούμενες φορές δεν επετεύχθη κάποιο deal και ο παίκτης έμεινε όνειρο θερινής νυκτός, όμως τώρα όλα δείχνουν πως η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Όπως αποκαλύτπουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι νερατζούρι ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον μάνατζέρ του (Φερνάντο Φελίτσεβιτς) για τη μετακόμισή του στο Τορίνο και τώρα ο εκπρόσωπος του Χιλιανού επιθετικού θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη μεταγραφή του.

Είναι κοινό μυστικό πως οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να απαλλαγούν από έναν παίκτη που έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο(14.000.000 ευρώ το κασέ του) και ο οποίος πέρυσι έπαιξε μόλις 1.240 λεπτά, με την Ίντερ από την πλευρά της να επιθυμεί να τον αποκτήσει ως δανεικό και με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ