ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Σπαλέτι τέλος!

Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Luciano Spalletti reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Empoli, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Sunday, May 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ αποτελεί από το πρωί της Πέμπτης (30/5) ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ξημερώνει εποχή Αντόνιο Κόντε στο Μιλάνο.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έπαψε να είναι προπονητής της Ίντερ από το πρωί της Πέμπτης (30/5), καθώς το κλαμπ μέσω Twitter ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το "διαζύγιο" Ίντερ - Σπαλέτι... μύριζε εδώ και καιρό, γι' αυτό καθόλου τυχαία δεν κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τους διοικούντες το ιταλικό κλαμπ ν' αναζητούν διάδοχο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο επικρατέστερος για ν' αναλάβει τον Ικάρντι και την παρέα του είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Ο 60χρονος Σπαλέτι είχε κάτσει στον πάγκο της Ίντερ τον Ιούνιο του 2017, είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το '21, ωστόσο δεν εξαντλήθηκε καθόσον η ομάδα του Μιλάνου έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση τίτλων, αφήνοντας την Γιουβέντους να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ

Διαβάστε ακόμη
Η αποζημίωση του Σπαλέτι
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ