ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Σενάρια για συζητήσεις με Μέσι

Inter Milan's Marcelo Brozovic, left, tries to stop Barcelona's Lionel Messi during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Inter Milan's Marcelo Brozovic, left, tries to stop Barcelona's Lionel Messi during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε, θα ταξιδέψει στο Μιλάνο και ως εκ τούτου φουντώνουν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα σενάρια για συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ίντερ.

Φωτιά έχει ανάψει δημοσίευμα του ιταλικού καναλιού Rai από τον δημοσιογράφο, Φίλιπο Γκράσια. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του Ιταλού αναφέρει ότι ο πατέρας και ατζέντης του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, πρόκειται το επόμενο διάστημα να ταξιδέψει στο Μιλάνο.

Εκεί αναμένεται να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ίντερ, για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Serie A από το 2021. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, όποιος κατέχει τα δικαιώματα του Αργεντινού μπορεί να έχει μεγάλο συμφέρον να μετακινήσει τον Μέσι στην Ιταλία και ο λόγος είναι τα φορολογικά δεδομένα της χώρας.

Τα σενάρια αυτά έχουν γεμίσει με ελπίδες τους ανθρώπους των νερατζούρι, όμως η Ίντερ, όπως τονίζει η εφημερίδα, έτρεξε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Ο λόγος είναι ότι ο Μέσι λαμβάνει 50.000.000 ευρώ τον χρόνο στην Μπαρτσελόνα, χρήματα που δύσκολα μπορεί να προσφέρει η ιταλική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει Σεμέδο στη Σίτι για Γκαρθία - Κανσέλο
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ