ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουνάιτεντ για να επεκτείνει τον δανεισμό του Σάντσες

Ίντερ: Σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουνάιτεντ για να επεκτείνει τον δανεισμό του Σάντσες

Η Ίντερ θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Αλέξις Σάντσες και για τα παιχνίδια του Europa League τον Αύγουστο, ενώ γίνονται σκέψεις και για μονιμοποίησή του.

Η Ίντερ συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από λίγες εβδομάδες για να επεκταθεί ο δανεισμός του Αλέξις Σάντσες μέχρι το τέλος της Serie A. Οι "Νερατζούρι" θέλουν να κρατήσουν τον Χιλιανό και για τα παιχνίδια για το Europa League, σύμφωνα με τον Gianluca Di Marzio.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δώσει ήδη το πράσινο φως για να παίξει ο διεθνής επιθετικός κόντρα στην Χετάφε (05/08), ενώ η Ίντερ είναι διατεθειμένη πέρα από το να πληρώσει κι άλλα χρήματα στους "Κόκκινους Διαβόλους" για τον δανεισμό του, να βάλει μία ρήτρα/ποινή την οποία η Ίντερ θα κληθεί να πληρώσει, αν οι δύο ομάδες συναντηθούν στον τελικό του Europa League.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην Ίντερ είναι σε σκέψεις για να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Χιλιανό winger, αργότερα το προσεχές καλοκαίρι. Και αυτό γιατί ο Σάντσες μετά το lockdown θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, καθώς σε επτά παιχνίδια έχει πετύχει ένα γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ