ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Αλάμπα ο Κόντε

Ίντερ: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Αλάμπα ο Κόντε
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Έτοιμος να κυνηγήσει τον Νταβίντ Αλμπά για δεύτερη φορά στην προπονητική καριέρα του εμφανίζεται ο Αντόνιο Κόντε, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο Νταβίντ Αλάμπα συμπλήρωσε 12 χρόνια παρουσίας στην Μπάγερν Μονάχου και έχει φτάσει στο σημείο να θεωρείται πλέον από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο, ωστόσο δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό από τώρα να μην φοράει τα κόκκινα των Βαυαρών.

Το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γερμανίας λήγει το 2021 και ο ίδιος έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του, γεγονός που έχει κάνει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να παρακολουθούν πλέον αρκετά στενά την περίπτωσή του.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ανοιχτές ήδη τις κεραίες τους, ωστόσο σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερομένων είναι η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.

Ίντερ: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Αλάμπα ο Κόντε
ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Με δεδομένη μάλιστα την άριστη τεχνική και την ταχύτητα που διαθέτει ο 27χρονος Αυστριακός μπακ, θα ήταν ιδανικός για την Ίντερ είτε ως αριστερός μπακ σε σύστημα με τέσσερις στην άμυνα είτε ως λίμπερο με σύστημα με τριάδα στην οπισθοφυλακή.

Τη φετινή σεζόν πάντως ο Χάνσι Φλικ τον δοκίμασε σε έναν νέο ρόλο, σε αυτόν του μέσου όπου έπαιξε στα 16 από τα 20 συνολικά ματς που έχει αγωνιστεί, με τον Αλάμπα να μετράει πλέον 372 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ