ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πρώτος στόχος ο Ομπαμεγιάνγκ εφόσον πουληθεί ο Λαουτάρο

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, right, celebrates after scoring the opening goal during the Europa League Group E soccer match between Arsenal and Vorskla in London, England, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ομπαμεγιάνγκ, Παπασταθόπουλος AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα και εφόσον πουληθεί το καλοκαίρι, η Ίντερ θα κινηθεί για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες το καλοκαίρι από την Ίντερ, αποτελώντας το μεγάλο στόχο τους. Ο Αργεντινός φορ είναι ο διακαής πόθος των Καταλανών και οι εμφανίσεις του με τους νερατζούρι τούς έχει αναγκάσει να κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους.

Αν το deal προχωρήσει, η Ίντερ έχει ετοιμάσει εναλλακτικό πλάνο και είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", ο Αντόνιο Κόντε θα ήθελε στην ομάδα του τον Γκαμπονέζο στράικερ της Άρσεναλ, ο οποίος θέλει να παίζει σε ομάδα που πρωταγωνιστεί και αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ο ίδιος θα ήθελε.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ