ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πρόταση στον Ντάνι Άλβες

PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "UOL Esporte", η Ίντερ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ντάνι Άλβες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε, ύστερα από μία διετία από την Παρί Σεν Ζερμέν, κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα ομάδα, αφού παρότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα " esporte.uol.com.br", η Ίντερ έχει καταθέσει πρόταση στον έμπειρο διεθνή μπακ, η οποία είναι ιδιαίτερα δελεαστική, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τα οικονομικό κομμάτι.

Βέβαια, η περίπτωση του Ντάνι Άλβες δεν είναι εύκολη, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να κλείσει στους "μπλαουγκράνα" την καριέρα του. Ωστόσο, πέρα από την Ίντερ, ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η Σεβίλλη όσο κι η Γιουβέντους.

Όπως και να έχει, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 20 Ιουλίου, καθώς μέχρι τότε έχει βάλει χρονικό περιθώριο ο ίδιος για να κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προς το παρόν, σκέφτεται μόνο το αυριανό (07/07) ματς με το Περού και πώς θα σηκώσει το τρόπαιο του Κόπα Αμέρικα ως αρχηγός της Βραζιλίας.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίντερ: Ο Ικάρντι προτιμά Νάπολι από Γιουβέντους
Ίντερ: Ο Μαρότα έδειξε την πόρτα της εξόδου σε Ικάρντι και Ναϊνγκολάν!
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ