ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πόκερ με Μπρέσια για Τονάλι

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Μπρέσια ζητά 50.000.000 ευρώ για τον Σάντρο Τονάλι, η Ίντερ ανέβασε την προσφορά της στα 40.000.000 και το πόκερ των δυο πλευρών συνεχίζεται με τους νερατζούρι να προτείνουν ανταλλάγματα σε παίκτες για να καλυφθεί η διαφορά.

Ο Σάντρο Τονάλι αποτελεί το πιο hot όνομα στην ηλικία του στο ιταλικό μεταγραφικό παζάρι. Πολλές ομάδες διεκδικούν τον "νέο Πίρλο", ωστόσο η Ίντερ είναι αυτή που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα δίαυλο επικοινωνίας με την Μπρέσια.

O πρόεδρος της ομάδας της Λομβαρδίας, Μάσιμο Τσελίνο, ζητά το ποσό των 50.000.000 ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του 20χρονου Ιταλού μέσου. Από την άλλη οι νερατζούρι ανέβασαν την προσφορά τους στα 40.000.000 ευρώ.

Μάλιστα σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport η πρόταση αυτή δεν επιδέχεται βελτίωσης. Ο CEO της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, ήδη θεωρεί το ποσό αρκετά μεγάλο. Και η παρτίδα πόκερ ανάμεσα στις δυο ιταλικές ομάδες συνεχίζεται.

Μάλιστα η Ίντερ προτείνει να εντάξει στο deal κι έμψυχα ανταλλάγματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τόσο ο Αντρέα Πιναμόντι (21χρονος φορ, δανεικός στην Τζένοα), όσο και ο Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο (17χρονος φορ) είναι πιθανό να κάνουν το δρομολόγιο Μιλάνο - Μπρέσια.

Photo credits: AP Images

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ