ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: "Παίρνει Τζέκο-Κολάροφ και βάζει στο μάτι και τον Μανωλά"

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό για την ενίσχυση της Ίντερ ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με την Sportmediaset, ο παίκτης τον οποίο έβαλαν στο μάτι οι "νερατζούρι" είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ίντερ δαπάνησε το ποσό των 38.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της από την Ρόμα τον Ρατζά Ναϊνγκολάν και έναν χρόνο μετά εμφανίζεται αποφασισμένη για νέα επέλαση με στόχο να αρπάξει παίκτες από τους πρωτευουσιανους.

Ο πρώτος που φαίνεται έτοιμος να κάνει το δρομολόγιο Ρώμη-Μιλάνο είναι o Έντιν Τζέκο για τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και λείπει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Ίντερ θα δώσει 13.500.000 στους Ρωμαίους και συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 4.000.000 ευρώ στον Βόσνιο φορ.

Παράλληλα, οι "νερατζούρι" είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Κολάροφ τον οποίο θα αποκτήσουν έναντι ενός χαμηλού ποσού ενώ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τρίτο παίκτη της Ρόμα.

Ο νέος στόχος της Ίντερ δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μανωλά, με την Sportmediaset να αναφέρει πως "παρά την άφιξη του Γκοντίν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η νέα Ίντερ του Αντόνιο Κόντε είναι ακόμα στην αναζήτηση ενός αμυντικού.

Έχουν κάνει ήδη νύξη στην Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά, που δεσμεύεται με ρήτρα ύψους 36.000.000 ευρώ. Για την ώρα πρόκειται μόνο για ενδιαφέρον και όχι κάτι συγκεκριμένο".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ