ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Πάει και για τον Κιέζα

ACF Fiorentina's forward Federico Chiesa during the 2019 International Champions Cup soccer match against S.L. Benfica Soccer, Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis)
ACF Fiorentina's forward Federico Chiesa during the 2019 International Champions Cup soccer match against S.L. Benfica Soccer, Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis) ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Ίντερ δεν είναι κοντά μόνο στον Τονάλι, αλλά και στον Φεντερίκο Κιέζα.

Από το πρωί της Τετάρτης (10/06) σας έχουμε ενημερώσει πως σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Ίντερ είναι αγκαλιά με τον Σάντρο Τονάλι. O 20χρονος μέσος έχει χαρακτηριστεί ως νέος "Πίρλο", ενώ θεωρείται -αυτή τη στιγμή- το μεγαλύτερο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει όλες οι μεγάλες ιταλικές ομάδες, αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική κίνηση που έχουν στα σκαριά οι "νερατζούρι". Ο επόμενος στόχος τους που θέλουν να κλείσει άμεσα είναι ο Φεντερίκο Κιέζα. Ο 22χρονος εξτρέμ της Φιορεντίνα ήταν κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι έχουμε ανατροπή των δεδομών.

Μάλιστα, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει 60 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Κιέζα από την Φιορεντίνα. Ο 22χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στην επίθεση, ενώ φέτος μέτρησε 26 συμμετοχές, επτά γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ