ΙΝΤΕΡ

Ίντερ όπως παλιά, επί Έκτορ Ραούλ Κούπερ!

Ίντερ όπως παλιά, επί Έκτορ Ραούλ Κούπερ!

Μοιάζει απίστευτο αλλά χρειάστηκε να περάσουν 13 ολόκληρα χρόνια για να ξεκινήσει η Ίντερ με τέσσερις σερί νίκες στη Serie A: η τελευταία φορά που πέτυχε κάτι ανάλογο ήταν με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο της.

Μπορεί να μην "διαλύει" τους αντιπάλους της (όλες της οι νίκες κόντρα σε Αταλάντα, Κάρπι, Μίλαν και Κιέβο Βερόνα έχουν έρθει με ένα γκολ διαφορά) όμως η Ίντερ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα μέχρι στιγμής στο Καμπιονάτο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως είναι η μοναδική που μπορεί να καμαρώνει για το "4 στα 4" .

Αυτό δε που εντυπωσιάζει όσον αφορά στους "νερατζούρι" είναι πως η τελευταία φορά που πέτυχαν κάτι ανάλογο στο ξεκίνημα της Serie A (το έχουν πετύχει έξι φορές στην ιστορία τους) ήταν πριν από 13 ολόκληρα χρόνια!

Ίντερ όπως παλιά, επί Έκτορ Ραούλ Κούπερ!

Τη σεζόν 2002-03 με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο τους είχαν ξεκινήσει και πάλι με τέσσερις συνεχόμενες νίκες (1-0 την Τορίνο εντός, 2-1 τη Ρετζίνα εκτός, 2-1 την Κιέβο Βερονα εντός, 4-1 την Πιατσέντσα εκτός) πριν από την ισοπαλία τους 1-1 με τη Γιουβέντους την 5η αγωνιστική, με το φινάλε να τους βρίσκει πάντως στη 2η θέση σε απόσταση οκτώ πόντων από τους πρωταθλητές Τορινέζους.

Ίντερ όπως παλιά, επί Έκτορ Ραούλ Κούπερ!

Σημειώνεται πως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει καλή ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί της καθώς τα δύο επόμενα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα είναι εντός έδρας: την Τετάρτη (23/9) υποδέχεται στο "Giuzeppe Meazza" την Κιέβο Βερόνα ενώ την Κυριακή (27/9) φιλοξενεί τη Φιορεντίνα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ