ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Οι μάνατζερ του Λαουτάρο έβαλαν φρένο σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Inter Milan's Lautaro Martinez, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Tuesday, July 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Tuesday, July 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Οι μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες διέψευσαν ουσιαστικά τα σενάρια που τους έφερναν να έχουν συμφωνήσει με την Ρεάλ για τη μετακίνηση του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μαδρίτη, τονίζοντας πως ο Αργεντινός θα παραμείνει στην Ίντερ.

Συναγερμός σήμανε από το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μιλάνο, καθώς κυκλοφόρησε το σενάριο μέσω της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset" πως οι εκπρόσωποι του Λαουτάρο Μαρτίνες ήρθαν σε συμφωνία με την Ρεάλ προκειμένου να μετακινηθεί ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μαδρίτη και να αφήσει την Ίντερ έναντι ενός ποσού κοντά στα 100.000.000 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, ήρθε ένα ραντεβού για να καθησυχάσει τους φίλους της Ίντερ. Αυτό έγινε μεταξύ των εκπροσώπων του παίκτη, Μπέτο Γιάκε και Σέρζιο Σάρατε, και τους διοικούντες την Ίντερ, με τους δύο άνδρες να αφήνουν τα γραφεία των νερατζούρι το βράδυ και τον Γιάκε να λέει στους δημοσιογράφους:

"Ήταν μία εθιμοτυπική επίσκεψη. Αυτό μόνο, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα; Δεν υπάρχει κάτι, ο Λαουτάρο μένει εδώ στην Ίντερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ