ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ρεκόμπα στηρίζει τον "ανεπιθύμητο" Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την άποψη πως ο Μάουρο Ικάρντι θα έπρεπε να έχει θέση στο ρόστερ της Ίντερ τη νέα σεζόν ελέω της εξαιρετικής ποιότητάς του ως παίκτης, εξέφρασε ο Άλβαρο Ρεκόμπα.

Τα μηνύματα που έλαβε ο Μάουρο Ικάρντι το Σάββατο αναφορικά με το μέλλον του στην Ίντερ μόνο ευχάριστα δεν ήταν, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Μπέπε Μαρότα να δηλώνει πως τόσο ο Αργεντινός επιθετικός όσο και ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν βρίσκονται μέσα στα πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι "νερατζούρι" άνοιξαν τις πόρτες σε υποψήφιους μνηστήρες για να καταθέσουν προτάσεις για τους δύο παίκτες, με έναν πρώην "νερατζούρο" πάντως, τον Άλβαρο Ρεκόμπα, να τάσσεται ανοιχτά υπέρ του Ικάρντι.

"Στην περίπτωση του Ικάρντι θα μιλήσω ως οπαδός, δεν ξέρω τι έχει συμβεί πραγματικά μεταξύ των δύο πλευρών. Εάν ήταν στο χέρι μου η απόφαση θα τον κρατούσα για την ποιότητα πο έχει ως παίκτης.

Η πραγματικότητα είναι πως κάθε οπαδός θα ήθελε να έχει τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα του, από εκεί και πέρα μετράει και η επιθυμία των παικτών και της ομάδας.

Εκείνοι ξέρουν την αλήθεια αλλά και τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρεκόμπα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Ο Ικάρντι προτιμά Νάπολι από Γιουβέντους
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ