ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ναϊνγκολάν πετάει για Σιγκαπούρη, ο Ικάρντι μένει Μιλάνο

Inter Milan's Mauro Icardi , left, celebrates with his teammate Radja Nainggolan after scoring during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi , left, celebrates with his teammate Radja Nainggolan after scoring during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντόνιο Κόντε έστειλε ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα στον Μάουρο Ικάρντι πως δεν τον υπολογίζει, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής για τα προσεχή φιλικά στην Σινγκαπούρη, ενώ αντίθετα έχει μέσα σε αυτή τον Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Ο Μάουρο Ικάρντι έβγαλε το λάδι της Ίντερ στους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν μετά την απόφαση της διοίκησης του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τώρα ήρθε η ώρα να δεχτεί την τιμωρία του από την ομάδα του Μιλάνου.

Αιτία το γεγονός πως δεν τον υπολογίζει ο Αντόνιο Κόντε για την Ίντερ της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πρόωρα στην Ιταλία την ώρα που η ομάδα προετοιμαζόταν στο Λουγκάνο και τώρα να μείνει εκτός αποστολής που ανακοινώθηκε για τα προσεχή φιλικά στην Σινγκαπούρη.

Αντίθετα, στην 27μελη αποστολή των "νερατζούρι" συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μπαρέλα, Σένσι, Λάτσαρο και Αγκούμε καθώς και οι Νταλμπέρτ και Ζοάο Μάριο που δύσκολα θα παραμείνουν, ενώ θα ταξιδέψει στην Ασία και ο Ρατζά Ναϊνγκολάν παρά το γεγονός πως έχει μπεί στην transfer list (ή μαύρη λίστα αν προτιμάτε) όπως και ο Ικάρντι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Ο Ικάρντι κάθεται πάνω στο "βασιλικό" συμβόλαιό του
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ