ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Μοράτι συγκρίνει τη νυν ομάδα με την κάτοχο του τρεμπλ

Ίντερ: Ο Μοράτι συγκρίνει τη νυν ομάδα με την κάτοχο του τρεμπλ
AP PHOTO/FRANCESCO BELLINI

Ο Μοράτι αποθέωσε την Ίντερ του Μουρίνιο με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την κατάκτηση του τρεμπλ, ενώ βρήκε και αυτό που τη συνδέσει με τη φετινή ομάδα των νερατζούρι.

Η Ίντερ γιορτάζει αυτές τις ημέρες τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κατάκτηση του Champions League κόντρα στην Μπάγερν και κατ'επέκταση του τρεμπλ (η μοναδική ιταλική ομάδα με αυτό το επίτευγμα) και ένα από τα πρόσωπα που αποτελούν σημείο αναφοράς αυτής της επιτυχίας είναι αναντίρρητα ο Μάσιμο Μοράτι.

Με αφορμή αυτή τη σημαντική επέτειο για το σύλλογο (22/5/2010) ζητήθηκε από τον άλλοτε ιδιοκτήτη των νερατζούρι να μιλήσει για αυτή τη χρυσή σεζόν και δεν το αρνήθηκε, με τον Μοράτι να θεωρεί πάντως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει πολλά κοινά σημεία με την ομάδα του Μουρίνιο.

"Ήταν ημέρα γιορτής για εμάς, ακόμα και πριν το ματς. Ήμασταν χαρούμενοι που βρισκόμασταν στον τελικό", άρχισε τις δηλώσεις του στην "Giorno" και συνέχισε:

"Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ιταλίας μας είχαν κάνει χαρούμενους και μας είχαν γεμίσει αυτοπεποίθηση ενώ ο Μουρίνιο, που ήξερε τους αντιπάλους μας καλά, μας έδωσε σιγουριά.

Ίντερ: Ο Μοράτι συγκρίνει τη νυν ομάδα με την κάτοχο του τρεμπλ
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Αφού αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά, περιμέναμε το τρόπαιο. Στη ζωή δεν έρχεται πάντα αυτό που θέλεις, αλλά αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα έρθει.

Όσον αφορά στον Ζοζέ Μουρίνιο, αντιλήφθηκα πως η επιτυχία που είχε με εμάς τον ώθησε να πάει στην Ισπανία για να πετύχει κάτι ανάλογο με την Ρεάλ".

Κληθείς δε να σχολίασει το πώς βλέπει τώρα τα πράγματα στην αγαπημένη του Ίντερ, ο Μοράτι υποστήριξε πως ο Στίβεν Ζανγκ νοιάζεται πραγματικά για την ομάδα και πως έχει όλα τα φόντα να επαναλάβει την επιτυχία του 2010.

"Βλέπω την ίδια επιθυμία που είχε και η τότε ομάδα. Στη νοοτροπία του συλλόγου, του προπονητή και των παικτών. Η θέληση είναι αυτή που μετράει. Ο Ζανγκ υποφέρει μαζί με την ομάδα και είναι πραγματικός οπαδός.

Ο Κόντε δουλεύει σκληρά και σου εξασφαλίζει εγγυήσεις πως όλα θα πάνε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ