ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Λουκακού στη μικρή λίστα των αντί-Ικάρντι!

Manchester United's Romelu Lukaku during the English FA Cup third round soccer match between Manchester United and Reading at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Romelu Lukaku during the English FA Cup third round soccer match between Manchester United and Reading at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Jan. 5, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το χάσμα μεταξύ της Ίντερ και του Μάουρο Ικάρντι μοιάζει αγεφύρωτο, με τη διοίκηση των "νερατζούρι" να έχει μάλιστα καταλήξει τους τρεις υποψήφιους διαδόχους του Αργεντινού στράικερ.

Ο Μάουρο Ικάρντι έστειλε μήνυμα αγάπης προς την Ίντερ μέσα από ποστάρισμά του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης όμως ταυτόχρονα άφησε αιχμές για τη στάση της διοίκησης των "νερατζούρι" ως προς το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός φορ όχι μόνο δεν "βοήθησε" την κατάσταση αλλά είδε την απόσταση που τον χωρίζει από την Ίντερ να μεγαλώνει επικίνδυνα, με τους παράγοντες της ομάδας που κινούν τα μεταγραφικά νήματα να έχουν αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν χωρίς εκείνον.

Η ιστοσελίδα "Sportmediaset" αναφέρει μάλιστα πως οι "νερατζούρι" έχουν ήδη φτιάξει λίστα με τρία ονόματα υποψήφιων διαδόχων του, με τους δύο να αγωνίζονται στην Serie A και τον τρίτο της παρέας να προστίθεται εδώ και λίγα 24ωρα στη λίστα των "εκλεκτών".

Οι Μιλανέζοι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με την Αταλάντα για τον κορυφαίο σκόρερ τους Ντουβάν Σαπάτα, ο Έντιν Τζέκο θεωρείται μία προσιτή οικονομική λύση από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Ρόμα λήγει το 2020, ενώ το όνομα-έκπληξη είναι ο Ρομελού Λουκακού.

Από τη στιγμή που ο Βέλγος διεθνής στράικερ δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε επί Σόλσκιερ, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με την Ίντερ να εμφανίζεται από την πλευρά της διατεθειμένα να μπει "σφήνα" στην Γιουβέντους για να τον κάνει δικό της.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ