ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε ζήτησε τον Βιδάλ

Juventus coach Antonio Conte celebrates with Arturo Vidal and Martin Caceres after a Serie A soccer match between Juventus and Inter Milan at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus coach Antonio Conte celebrates with Arturo Vidal and Martin Caceres after a Serie A soccer match between Juventus and Inter Milan at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Ο Αντόνιο Κόντε έμεινε στην Ίντερ και ζήτησε από τη διοίκηση των νερατζούρι να κινηθεί για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν υπολογίζεται (όπως και οι Λουίς Σουάρες, Ίβαν Ράκιτιτς) από τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, και η όρεξη της Ίντερ άνοιξε ξανά.

Ο Αντόνιο Κόντε έμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μιλάνο και ζήτησε την απόκτησή του από τη διοίκηση της ομάδας των νερατζούρι. Ο Ιταλός προπονητής έχει πολύ καλή σχέση με τον Χιλιανό μέσο. Οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στη Γιουβέντους.

Μάλιστα ο Κόντε έθεσε σε προτεραιότητα την απόκτηση του Βιδάλ. Οι μπλαουγκράνα απέκτησαν τον 33χρονο από την Μπάγερν τον Αύγουστο του 2018 αντί 35.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ