ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε θέλει τον Εντομπελέ

Tottenham's Tanguy Ndombele celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the White Heart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's Tanguy Ndombele celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at the White Heart Lane stadium in London, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η Ίντερ ξεκινάει συζητήσεις με την Τότεναμ για την απόκτηση του Τανγκί Εντομπελέ της Τότεναμ, με τους Μιλανέζους να βάζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και μεταγραφικά ανταλλάγματα.

Η Ίντερ είναι έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τότεναμ για την απόκτηση του Τανγκί Εντομπελέ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Αντόνιο Κόντε τον έχει θέσει σαν στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο 51χρονος Ιταλός τεχνικός προτιμάει να αγοράζει παίκτες από την Premier League, λόγω και της θητείας του εκεί με την Τσέλσι. Τότεναμ και Ίντερ έχουν πολύ καλές σχέσεις ως προς τις αγοραπωλησίες, κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση του Κριστιάν Έρικσεν.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μπορούν να πέσουν και έμψυχα ανταλλάγματα, με το όνομα του Μίλαν Σκρίνιαρ να έχει πέσει στο τραπέζι, ως αντικαταστάτη του Γιαν Βερτόνχενπου αποχώρησε από τους "Spurs" ως ελεύθερος.

Ο Εντομπελέ αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Λιόν έναντι 60 εκατομμυριών ευρώ. Ο 23χρονος Γάλλος μέσος δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες που υπήρχαν, και δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής.

Παρ'όλα αυτά κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Ο Μουρίνιο θέλει να τον κρατήσει, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή οικονομικά πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ