ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε θέλει να ξεφορτωθεί τον Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Αντόνιο Κόντε πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ και μέλημά του είναι να πουλήσει τον Ικάρντι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".

Μία νέα μέρα ξημερώνει για την Ίντερ, αφού ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποτελεί και επίσημα παρελθόν, ενώ για τον Αντόνιο Κόντε απομένει μόνο η ανακοίνωση, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι".

Η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι κύριο μέλημα του νέου προπονητή είναι η ύπαρξη ηρεμίας στα αποδυτήρια, μακριά από εντάσεις. Έτσι αναμένεται να βάλει πωλητήριο στον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος μαζί με την σύζυγο και ατζέντη του, Γουάντα Νάρα, έκαναν φέτος άνω κάτω την Ίντερ. Η σχέση του Αργεντινού φορ με την ομάδα του μπορεί να έχει κάπως εξομαλυνθεί, όμως η Γουάντα Νάρα συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα με δηλώσεις της.

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να παραμείνει στους "νερατζούρι", ενώ έχει διαψεύσει ό,τι ακούγεται περί φλερτ του με τη Γιουβέντους. Η ιταλική εφημερίδα πάντως επιμένει ότι υπάρχουν επαφές με την ομάδα του Τορίνο και ο Κόντε θέλει να λύσει το ζήτημα πριν τις 8 Ιουλίου που ξεκινάει η προετοιμασία.

Ο 26χρονος κεντρικός επιθετικός έχει ακόμη συμβόλαιο με την Ίντερ έως το 2021 και λαμβάνει 9.000.000 ευρώ τη σεζόν συν τα όποια μπόνους υπάρξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Χωρίς προπονητή Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα!
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ