ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ικάρντι κάθεται πάνω στο "βασιλικό" συμβόλαιό του

Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi grimaces during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, May 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι εμφανίζεται ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των διοικούντων την Ίντερ και φέρεται διατεθειμένος να "καθίσει" πάνω στο συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση της αποχώρησης του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ. Οι "νερατζούρι" ανακοίνωσαν πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Ασία και θα επιστρέψει στο Μιλάνο προκειμένου να κάνει ατομικές προπονήσεις, υποστηρίζοντας πως ήταν μία από κοινού απόφαση.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Repubblica", ο πρώην αρχηγός των Μιλανέζων είναι εμφανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των διοικούντων την ομάδα προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και την παραμονή στους "νερατζούρι" μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

"Δεν το κουνάω από εδώ. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και θα καθίσω να πάρω τον μισθό μου", φέρεται να ξεκαθάρισε ο Ικάρντι, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον τόσο η Γιουβέντους όσο και η Νάπολι. Αξίζει αν σημειωθεί πως ο 26χρονος φορ αμείβεται με 4.500.000 ευρώ ετησίως, όντας ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές όχι μόνο την Ίντερ, αλλά και γενικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίντερ: Προς διαζύγιο με Ικάρντι, δεν ταξιδεύει στην Ασία
Ίντερ και Γιουβέντους ψήνουν super deal με Ικάρντι και Κεν
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ