ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ικάρντι απάντησε στους επικριτές του μέσω Instagram

FILE - In this Sunday, Feb. 3, 2019 file photo, Inter Milan's Mauro Icardi walks off the pitch at the end of a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy. Two months ago, Mauro Icardi was one of Inter Milan's favored players, on Thursday, Feb. 14, 2019, he was training with just a handful of teammates at their training ground after a rapid fall from grace after Icardi and Inter have been in protracted talks over renewing his contract, which expires in 2021, with agent-wife Wanda Nara being particularly outspoken over the past month. (AP Photo/Luca Bruno, File)
FILE - In this Sunday, Feb. 3, 2019 file photo, Inter Milan's Mauro Icardi walks off the pitch at the end of a Serie A soccer match between Inter Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy. Two months ago, Mauro Icardi was one of Inter Milan's favored players, on Thursday, Feb. 14, 2019, he was training with just a handful of teammates at their training ground after a rapid fall from grace after Icardi and Inter have been in protracted talks over renewing his contract, which expires in 2021, with agent-wife Wanda Nara being particularly outspoken over the past month. (AP Photo/Luca Bruno, File) AP PHOTO/LUCA BRUNO, FILE

Την ώρα που το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ είναι "στον αέρα", ο πρώην αρχηγός της ομάδας επέλεξε στίχους διάσημου Αμερικανού συγγραφέα για να στείλει μήνυμα με νόημα προς πάσα κατεύθυνση.

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν περίεργο για τον Μάουρο Ικάρντι. Από τη μία πλευρά πανηγύριζε για την επικράτηση της Ίντερ στη Βιέννη με 1-0 επί της Ραπίντ που έφερνε πιο κοντά στην πρόκριση στους "16" του Europa League (συνεχάρη και τον σκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνες μέσω Instastory) και από την αλλη ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο 48ωρο.

Ίντερ: Ο Ικάρντι απάντησε στους επικριτές του μέσω Instagram

Αυτά δεν είναι άλλα από την επιλογή της διοίκησης της Ίντερ να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να το δώσει στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και την απόφαση του ίδιου να αρνηθεί να ακολουθήσει την αποστολή στην Βιέννη θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον του στο σύλλογο.

"Είναι καλύτερο να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να μοιάζεις ηλίθιος παρά να το ανοίγεις και να διώχνεις κάθε αμφιβολία", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παίκτης, χρησιμοποιώντας μία ρήση του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Τουέιν, για να περιγράψει την κατάσταση και να στείλει μήνυμα προς τους ανθρώπους της Ίντερ.

Εν τω μεταξύ, στο ήδη τεταμένο κλίμα όσον αφορά στις σχέσεις του παίκτη με τη διοίκηση των Μιλανέζων ήρθε να προστεθεί και η μεταμεσονύχτια ανάρτηση της Γουάντα Νάρα, με τη σύντροφο και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να γράφει στο δικό της λογαριασμό στο Instagram:

"Μας έχει μάθει τι σημαίνει να ονειρεύεσαι, να υποφέρεις, να μάχεσαι, να θυσιάζεσαι, να κλαις, να παλεύεις, να αξιολογείς, να πετάς και να ζεις για την αγάπη. Όποιος αποφασίζει με την καρδιά δεν κάνει ποτέ λάθη. Σε αγαπάμε, η οικογένειά σου".

Μένει να δούμε ποια θα είναι η πλοκή στα νέα επεισόδια του σίριαλ, με δεδομένο πως μετά την Ραπίντ Βιέννης υπάρχει νέο ματς για την Ίντερ σε λιγότερο από 72 ώρες, αυτό που είναι να δώσει το απόγευμα της Κυριακής στο "Μεάτσα" (17/2, 19:00) κόντρα στην Σαμπντόρια.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, File

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ