ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ικάρντι απάντησε στα δημοσιεύματα με δημόσια στήριξη στην Γουάντα Νάρα

Inter Milan's Mauro Icardi, center, celebrates with his family after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 21, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi, center, celebrates with his family after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 21, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ίντερ διέρρευσε δυσαρέσκεια για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο θέμα του συμβολαίου του Μάουρο Ικάρντι και ο Αργεντινός απάντησε με δημόσια στήριξη στη μάνατζέρ και σύντροφό του.

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις της Γουάντα Νάρα πως υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ εκείνων που προσφέρει η διοίκηση της Ίντερ και αυτών που ζητάει η ίδια για το νέο συμβόλαιο του Ικάρντι, ήρθε και ο αρχηγός των "νερατζούρι" να επιβεβαιώσει πως οι δύο πλευρές έχουν πάρα πολλά μέτρα να διανύσουν αν θέλουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Αυτό το έκανε μέσω δύο ποσταρισμάτων στο Instastory, με τον Αργεντινό επιθετικό να χαρακτηρίζει μυθεύματα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου περί απαίτησης της Ίντερ να μη διαπραγματεύεται πλέον μαζί της και να στηρίζει δημόσια τη σύζυγο και μάνατζέρ του.

"Θέλω να διευκρινίσω ότι είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί. Για αυτό, θα είναι πάντα η Γουάντα να φροντίζει για το συμφέρον μου μέχρι το τέλος της καριέρας μου", έγραψε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ