ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Μόλις 2 εκατ.ευρώ την χωρίζουν από τον Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Christian Eriksen runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Ίντερ ενίσχυει τα άκρα της με τους Γιανγκ και Μόουζες και ετοιμάζει την τελική επίθεσή της για τον Κρίστιαν Έρικσεν, έχοντας μειώσει σημαντικά την οικονομική διαφορά που τη χωρίζει με την Τότεναμ.

Οι Άσλεϊ Γιανγκ και Βίκτορ Μόουζες αποτελούν ουσιαστικά τα δύο πρώτα αποκτήματα της Ίντερ στη χειμερική μεταγραφική περίοδο, όμως οι κινήσεις των Μιλανέζων με σκοπό την άμεση ενίσχυσή τους δεν σταματούν εδώ.

Μετα την ενδυνάμωση των άκρων, ο Κόντε έχει στο μυαλό του την ποιοτική αναβάθμιση της μεσαίας γραμμής του και ο παίκτης πάνω στον οποίο έχει ρίξει όλο το βάρος του είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, το συμβόλαιο του οποίου με την Τότεναμ λήγει το καλοκαίρι.

Οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να χάσουν τσάμπα τον Δανό μέσο και είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, την ίδια ώρα όμως αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές.

Τα ρεπορτάζ θέλουν τους δευτεραθλητές Ευρώπης να αξιώνουν 20.000.000 ευρώ για να αποχωριστούν τον Έρικσεν, με την Ίντερ να προσφέρει αρχικά 11.000.000 ευρώ αλλά να δείχνει διάθεση να "ανέβει" σημαντικά για να επέλθει το deal.

Tottenham's Christian Eriksen, left, challenges for the ball with Liverpool's Jordan Henderson during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham's Christian Eriksen, left, challenges for the ball with Liverpool's Jordan Henderson during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Sportmediaset", η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι μικρή, με την Ίντερ να προσφέρει 15.000.000 ευρώ μετρητά και 3.000.000 ευρώ μέσω "εύκολων" μπόνους (που συνδέονται με συμμετοχές και πρόκριση στο νέο Champions League) και να καλείται να καλύψει μία διαφορά 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, με τον μάνατζερ του Δανού διεθνούς επιτελικού μέσου, Μάρτιν Σουτς, να προσπαθεί από την πλευρά του να διευκολύνει τη συμφωνία για να υπογράψει άμεσα στους νερατζούρι ο πελάτης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκερ ανακοίνωσε τον Γιανγκ στην Ίντερ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ