ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Μήνυμα αγάπης αλλά και σπόντες από Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi is flanked by his wife Wanda Nara during the Europa League, round of 32, second leg soccer match between Inter Milan and SK Rapid Vienna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι "χτύπησε" μέσω Instagram καθώς διατράνωσε την άγαπη του για την Ίντερ και ταυτόχρονα έδειξε με το δάχτυλό του κάποιους από τους διοικούντες τον σύλλογο!

Μένει στην Ίντερ ή φεύγει ο Μάουρο Ικάρντι για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες (είτε εντός είτε εκτός Ιταλίας);

Αυτό το ερώτημα "καίει" τον κόσμο της Ίντερ βλέποντας τον Αργεντινό να βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση των "νερατζούρι" για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και να χάνει μάλιστα (για αυτό το λόγο) το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Ο Ικάρντι από την πλευρά του δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του εδώ και δύο εβδομάδες, όμως η αγάπη του για την Ίντερ είναι αδιαπραγμάτευτη, αν κρίνει κανείς από τη μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης.

"Δεν ξέρω εάν αυτή τη στιγμή υπάρχει αγάπη ή σεβασμός προς την Ίντερ και εμένα από πλευράς κάποιων που παίρνουν τις αποφάσεις.

Δεν ξέρω αν υπάρχει από κάποιους η διάθεση να δράσουν και να επιλύσουν τα πράγματα μόνο και αποκλειστικά από αγάπη προς την Ίντερ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ικάρντι.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ