ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Κοντά στον Τονάλι με 30 εκατ. ευρώ

Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brescia's Sandro Tonali during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, η Ίντερ είναι κοντά στην απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από την Μπρέσια αντί 30.000.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται η Ίντερ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, οι νερατζούρι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπρέσια για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι αντί 30.000.000 ευρώ, ενώ στο deal δεν υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

O 20χρονος μέσος έχει χαρακτηριστεί ως νέος "Πίρλο", ενώ θεωρείται -αυτή τη στιγμή- το μεγαλύτερο ταλέντο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει όλες οι μεγάλες ιταλικές ομάδες, αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Την εφετινή σεζόν, ο Ιταλός χαφ έχει ένα γκολ και πέντε ασίστ σε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Coppa Italia, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μπρέσια, της οποίας αποτελεί προϊόν, έχει έξι τέρματα και 14 ασίστ σε 77 αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ