ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Η απίστευτη αποκάλυψη της Γουάντα Νάρα για Ικάρντι, Ρονάλντο και... Γιουβέντους!

Ίντερ: Η απίστευτη αποκάλυψη της Γουάντα Νάρα για Ικάρντι, Ρονάλντο και... Γιουβέντους!

Η Γουάντα Νάρα "αναστάτωσε" την τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετέχει, αποκαλύπτοντας ότι η Ίντερ είχε συμφωνήσει με την Γιουβέντους να της δώσει τον Μάουρο Ικάρντι και να κάνει δίδυμο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEO)!

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάουρο Ικάρντι είναι αντίπαλοι από τη στιγμή που ο ένας είναι ο ηγέτης της Γιουβέντους και ο άλλος ο αρχηγός της Ίντερ, όμως εάν τα πράγματα κυλούσαν λίγο διαφορετικά πριν από μερικούς μήνες, δεν αποκλείεται να φορούν και οι δύο την ασπρόμαυρη φανέλα!

Όσοι θεωρούν αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τότε μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί για τις τελευταίες δηλώσεις της Γουάντα Νάρα, με την πανέμορφη σύζυγο και μάνατζερ του Ικάρντι να "βάζει φωτιά" στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία συμμετέχει τη φετινή σεζόν (Tiki Taka) μέσω της αποκάλυψης για συμφωνία Ίντερ-Γιουβέντους για τον Ικάρντι.

"Η Ίντερ είχε πουλήσει τον Ικάρντι στην Γιουβέντους, ήθελαν να τον στείλουν στο Τορίνο. Ήταν ο Μάουρο που είπε όχι. Η Γιούβε μου είπε πως το δίδυμό στην επίθεσή της θα ήταν το Ικάρντι-Κριστιάνο Ρονάλντο και ότι δεν θα έπαιρναν άλλο Νο 9.

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, η Γιούβε για να με πείσει, μου είπε θα έκανε δίδυμο με τον Ρονάλντο, και στο φινάλε ήρθε πράγματι ο Ρονάλντο", τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής (στην οποιά είναι πανελίστρια) η Γουάντα Νάρα, για να μιλήσει κατόπιν με σκληρά λόγια για τη διοίκηση της Ίντερ για την καθυστέρηση στην ανανέωση του συμβολαίου του Ικάρντι.

"Είμαστε πάρα πολύ μακριά και με ενοχλούν όλα αυτά που γράφτηκαν αυτές τις ημέρες. Ο Ικάρντι δεν είναι παίκτης που μπορεί να αμφισβητηθεί, πρέπει να ανανεώσει και τέλος, δεν είναι θέμα χρημάτων.

Η προτεραιότητα του Μάουρο είναι να μείνει αλλά η πρόταση της Ίντερ δεν υπάρχει. Είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου στη μέση της φάσης των ομίλων του Champions League αλλά τους είπα να περιμένουν μέχρι το φινάλε των ομίλων.

Υπάρχει και το δείπνο της Ίντερ αύριο (σ.σ. Τετάρτη), θα με σκοτώσουν, θα φέρω κάτι από το σπίτι μου".

Δείτε το video με την αποκάλυψη της Γουάντα Νάρα για Ικάρντι και... Γιουβέντους:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ