ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Η απάντηση των νερατζούρι για το επεισόδιο Λουκακού - Μπρόζοβιτς

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Lecce at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Monday, Aug. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

H Ίντερ επέλεξε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που αφορούσαν επεισόδιο μεταξύ των Λουκακού και Μπρόζοβιτς με μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Η επόμενη ημέρα της ισοπαλίας απέναντι στη Σλάβια βρήκε την Ίντερ να βρίσκεται στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που δεν αφορούσαν την εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κάτι που φέρεται να συνέβη στα αποδυτήρια της.

Όπως αποκάλυψε η " Gazzetta dello Sport", μετά το τέλος του αγώνα, επικράτησε ένταση στα αποδυτήρια του Τζουζέπε Μεάτσα, με τον Λουκακού να κατηγορεί τους συμπαίκτες του για έλλειψη πάθους και μειωμένη απόδοση. Ο Βέλγος ζήτησε να είναι πιο επιθετικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ακολουθούν το πλάνο του Αντόνιο Κόντε.

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να του ζητά τον λόγο και τον έλεγχο να χάνεται λίγο αργότερα, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν μία ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στην μέση και να κατευνάζουν τα πνεύματα. Μάλιστα, ο Αλέξις Σάντσες φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που αναγκάστηκε να μπει ανάμεσα στους Λουκάκου - Μπρόζοβιτς για να σβήσει τη φωτιά που είχε ανάψει και λίγο έλειψε οι δύο παίκτες να έρθουν στα χέρια.

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα η Ίντερ ανέβασε μία φωτογραφία στα social media που θεωρήθηκε απ όλους ως η απάντησή της. Όπως θα δείτε ακριβώς από κάτω οι νερατζούρι ανέβασαν μία φωτογραφία από την προπόνηση που δείχνει τους Λουκάκου και Μπρόζοβιτς δίπλα δίπλα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Προφανώς οι άνθρωποι της Ίντερ ήθελαν να δείξουν με αυτόν τον τρόπο πως όλα είναι καλά ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#DERBYMILANO -2! #Inter #ForzaInter #Brozovic #Lukaku #Training #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter (@inter) στις

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ