ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Φαβορί για την απόκτηση του Βερτόνχεν

Tottenham's Jan Vertonghen gives directions to his players during the Champions League group B soccer match between Tottenham and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's Jan Vertonghen gives directions to his players during the Champions League group B soccer match between Tottenham and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Το συμβόλαιο του Γιαν Βερτόνχεν με την Τότεναμ ολοκληρώνεται, με την Ίντερ να φέρεται ως φαβορί για την απόκτησή του.

Μετά από οκτώ χρόνια στο Λονδίνο, ο Γιαν Βερτόνχεν είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση από την Τότεναμ. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την αγγλική ομάδα να μην δείχνει διάθεση να το ανανεώσει. Γεγονός που έχει κάνει τους μνηστήρες να... ορέγονται την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό μάλιστα, η Ίντερ είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Η ομάδα του Μιλάνου θα "χωρίσει" με τον Ντιέγκο Γκοδίν, όπερ και σημαίνει πως θα δημιουργηθεί κενό στο κέντρο της άμυνας. Εκεί "κολλάει" το έντονο ενδιαφέρον για τον σέντερ μπακ της Τότεναμ.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport πάντως, η Ίντερ θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό, αφού ο Γιαν Βερτόνχεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της Ρόμα όσο και της Νάπολι.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ