ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ετοιμάζει πρόταση 40.000.000 ευρώ για τον 19χρονο Κουλουσέφσκι

Parma's Dejan Kulusevski waits for a corner kick during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Parma's Dejan Kulusevski waits for a corner kick during a Serie A soccer match between Lazio and Parma, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο 19χρονος Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βγάζει μάτια με την φανέλα της Πάρμα και η Ίντερ εμφανίζεται έτοιμη να δώσει μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και δικαίως, αφού είναι μόλις 19 ετών και κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ιταλία. Ο Σουηδός εξτρέμ είναι προϊόν των ακαδημιών της Αταλάντα και αγωνίζεται στην Πάρμα ως δανεικός τη φετινή σεζόν.

Ο 19χρονος wonderkid έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των "μεγάλων" της Ιταλίας με τα κατορθώματά του, αφού φέτος με τους "παρμέτσι" έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ σε 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις σε τρεις μήνες η αξία του εκτοξεύθηκε στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με τη " Gazzeta dello Sport", η Ίντερ ετοιμάζει πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Αταλάντα για την αγορά του Σουηδού εξτρέμ ενόψει Ιανουαρίου, ενώ δίνει και τον αριστερό μπακ Ντι Μάρκο ως αντάλλαγμα.

Ο Αντόνιο Κόντε παρακολουθεί πολύ καιρό τον Κουλουσέφσκι και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 19χρονου. Μάλιστα ο Πέπε Μαρότα έχει ήδη πλησιάσει τον αθλητικό διευθυντή της Αταλάντα με σκοπό να συζητήσουν και να βρουν τη χρυσή τομή.

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόφαση του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, αφού ενδέχεται να επιστρέψει στο Μιλάνο κάτι που θα επηρεάσει το deal. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Βραζιλία με τη φανέλα της Φλαμένγκο ως δανεικός από τους "νερατζούρι" σκοράρωντας κατά ριπάς, ενώ πρόσφατα με τα δύο γκολ που πέτυχε στον τελικό απέναντι στη Ρίβερ κατέκτησε το Copa Libertadores.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ